Snabba porträttet

Snabba porträttet passar dig som behöver en bild på dig själv och/eller dina medarbetare. Kanske behöver ni uppdatera webbsidan? Ha en fin bild på din linkedInprofil? Erbjudandet bygger på att du kommer till Grönegatan 16 i Lund, eller att ni är minst 5 personer redo att fotograferas när jag åker till er.

Ni får bilderna levererade digitalt, i högupplöst jpg-format, både i färg och svartvitt, med fulla användningsrättigheter.

Antal bilder: 1/person
Tidsåtgång: snabbt som blixten! 5 min/person.
Pris: 500 kr/person (ex moms)

Passar inte paketet dig? Hör av dig, så skräddarsyr jag ett paket åt dig!

Pressbilder

Pressbildspaketet passar dig som behöver bilder att skicka med när ditt företag omnäms i pressen, när din webbsida behöver se profesionell och snygg ut, eller kanske ditt företags årsredovisning ska komma ut. Det här ingår:

Ni berättar om ert företag, och jag kommer med förslag på hur ni kan klä er, var vi ska fotografera, hur vi positionerar er och så vidare, för att ni på bästa sätt ska förstärka bilden av ert företag. Konsultation kan ske via mail, telefon eller via träff på Grönegatan 16 i Lund.
  • Porträtt på 3-5 anställda
  • Bilder som visar arbetsplatsen
  • Produktbilder i miljö

Ni får bilderna levererade digitalt, i högupplöst jpg-format, både i färg och svartvitt, med fulla användningsrättigheter.

Tidsåtgång: varierar beroende på antal anställda och produkter, men ca 2 timmar
Prisexempel: 5500 kr (ex moms)
(3 anställda, bilder på företagets lokaler, bilder på företagets 3 produkter i fina miljöer)

Passar inte paketet dig? Hör av dig, så skräddarsyr jag ett paket åt dig!

Bröllop

PORTRÄTT & VIGSEL (ca 3 h)

Vi träffas innan bröllopet för att gå igenom praktiska saker som platser och tidsplaner. Stort fokus ligger på er – vad vill ni att bröllopsbilderna ska utstråla? Vad för bildstilar tycker ni om? Jag kommer självklart med tips och förslag utifrån min erfarenhet.

Jag åker alltid till de platser jag ska fotografera på innan det är dags och kollat vinklar, ljus mm. Inget lämnas åt slumpen.
Jag tar både mer traditionella bilder och mer lekfulla och konstnärliga bilder utifrån de diskussioner vi haft under planeringsmötet. Jag brukar rekommendera att man sätter av  1-1,5 h för detta, med fördel före vigseln eftersom många par tycker att det är skönt att slippa känna sig stressade för att gästerna väntar. Men det går absolut att göra efteråt också, och på sommaren brukar det vara extra fint ljus ju senare på eftermiddagen man fotograferar.
Jag fotograferar vigseln. På förhand har jag pratat med vigselförrättaren om hur hon/han ställer sig till fotografering under vigseln och planerat så att jag kan fotografera så mycket som möjligt enligt er önskemål, men utan att störa vigseln.
Efter vigseln brukar kramkalas utbryta och jag är med och förevigar även detta.
Jag väljer ut de bästa bilderna från dagen och levererar minst 50 högupplösta bilder, var och en noggrant bearbetad för att komma till sin yttersta rätt. Varje bild levereras också i en svartvit variant (totalt antal bilder blir alltså 100). Bilderna levereras på DVD-skiva.

Pris: 7500 kr.

Familjebilder

Familjebilder är något av det käraste man kan skaffa sig, något att både ha för sig själv att titta tillbaka på och att dela med andra. Vi ses på en plats som ni tycker om, kanske i ert hem eller gärna på någon naturskön plats. Jag tar bilder på hela familjen, enskilda porträtt på varje familjemedlem och olika konstellationer av familjemedlemmar utefter era önskemål.

Jag väljer ut och redigerar cirka av de 20 bästa bilderna – ett porträtt var, samt några olika bilder på hela familjen.
Ni får bilderna levererade digitalt, i högupplöst jpg-format, både i färg och svartvitt.
Tidsåtgång: 1-2 timmar
Pris: 3500 kr